Administrer informasjonskapsler

Innstillinger for informasjonskapsler

De fleste nettsteder du besøker vil bruke informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din ved å gjøre det mulig for nettstedet å 'huske' deg, enten for hele besøket (ved hjelp av en 'økt-informasjonskapsel') eller for gjentatte besøk (ved hjelp av en 'vedvarende informasjonskapsel’)

Hvis du ikke vil motta visse kategorier av informasjonskapsler på Align-nettstedet, kan du bruke dette verktøyet til å velge dem bort. Vi må sette en informasjonskapsel slik at vi kan huske dine valg når du neste gang besøker nettstedet fra samme nettleser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, etc.). For øyeblikket er det ikke teknisk mulig for oss å tillate deg å ha med deg innstillingene dine mellom nettlesere og enheter, så du må endre disse innstillingene fra hver nettleser du bruker.

Vær også oppmerksom på at vi gjør vårt ytterste for å respektere dine valg, men det er mulig at ikke alle informasjonskapsler blir innhentet. Hvis dette er et problem, vil vi anbefale at du endrer innstillingene for informasjonskapsler via nettleseren din; nettleserens hjelpefunksjon vil fortelle deg hvordan.

Merk: Align-nettstedet fungerer uten informasjonskapsler, men du mister noen funksjoner og funksjonalitet hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler. Du vil f.eks. ikke kunne angi hvilket land du vil velge mellom besøk eller fullføre smilvurderingen.

Når du går bort fra denne siden, lagres innstillingene dine.

1. Strengt nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er strengt nødvendige for at du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet eller for å tilby visse funksjoner du har bedt om.

2. Funksjonalitet-informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene forbedrer funksjonaliteten til nettstedet ved å lagre dine preferanser. Du kan for eksempel angi plasseringen din på Align mobile doctor locator page.

3. Ytelse-informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene bidrar til å forbedre ytelsen til nettstedet, og gir en bedre brukeropplevelse.

4. Informasjonskapsler om atferd på nettet

Disse informasjonskapslene brukes på Align-nettstedet, som noen ganger kan inneholde reklamekampanjer. De brukes til å skreddersy reklame for hver bruker.

Er du klar til å utvikle din praksis og pasientopplevelse?  


Bli med oss